Doelstelling

COC Zeeland is de belangenorganisatie die streeft naar volledige maatschappelijke integratie en acceptatie van homoseksualiteit in Zeeland en de verworven rechten bewaakt. Daarnaast is zij het informatiecentrum voor iedereen die met homoseksualiteit te maken krijgt, zowel publiek als politiek. En geeft zij steun, plek en informatie aan diegenen die met homoseksuele gevoelens worstelen.

Naast het geven van voorlichting over homoseksualiteit is het belangrijkste doel van COC Zeeland het integreren van homoseksualiteit in de Zeeuwse maatschappij. Middels ons eigen COC Café willen wij een plaats bieden waar homo’s en lesbo’s elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten.

COC Zeeland heeft een aantal werkgroepen ingesteld die ons helpen onze doelen te bereiken. Elke werkgroep heeft een eigen taak binnen onze vereniging en bestaat volledig uit vrijwilligers. De verschillende werkgroepen binnen COC Zeeland zijn:

  • Bar
  • Voorlichting
  • Communicatie & Marketing
  • Jongeren

Wil jij ook deelnemen aan een van onze werkgroepen dan kan je vrijwilliger worden bij COC Zeeland. Hoe je vrijwilliger kunt worden kan je lezen op deze pagina.