LHBT Jongeren Zeeland

Ik ben blij dat ik bij de jongeren groep zit. Hier voel ik me echt super op m'n gemak! Ik kan hier écht mezelf zijn!

Jongeren kunnen twijfelen op wie ze vallen, worstelen met hun seksuele identiteit en/of weten dat ze homoseksuele, biseksuele of lesbische gevoelens hebben. Contacten met andere jongeren met LHBT-gevoelens (LHBT staat voor Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel en Transgender) kunnen jongeren helpen om een betere manier te vinden met hun gevoelens om te gaan en deze gevoelens en ervaringen te delen. Het voorkomt dat een jongere zich eenzaam en alleen voelt.

Voel jij je wel eens de enige of ken je geen andere LHBT jongeren in jouw buurt? Neem dan contact op met de LHBT jongerengroep in Zeeland. Een groep Zeeuwse LHBT-jongeren heeft het initiatief genomen een eigen netwerk op te richten. Zij organiseren diverse activiteiten zoals café-avonden en weekenden, gericht op onderling contact en steun. Samen met hen kun je gevoelens en ervaringen uitwisselen of samen optrekken en lol maken. Interesse? Neem een kijkje op hun Facebook pagina.

LHBT Jongeren Zeeland is de samenwerking aangegaan met COC Zeeland en vormt inmiddels de nieuwe jongerenwerkgroep van onze vereniging. 

De LHBT Jongeren Zeeland groep is tevens een goede manier om je 'verenigings-skills' verder te ontwikkelen. De coaches helpen je om na te denken over nieuwe acties of het plannen van een vergadering of evenement.

 

  • Op het Jongerenkamp!
  • Coming out dag 2014
  • Coming out dag 2014