Liefs Uit Londen

doorFrancesco

Liefs Uit Londen

In maart/april 2020 zet de Musicalgroep Papillon uit Middelburg hun nieuwe productie “Liefs Uit Londen” op de planken. Een musical met een eigentijds thema, namelijk de liefde tussen twee vrouwen en bestaat volledig uit covers van de Zeeuwse band Blof. 

“Sara en Anna zijn al vanaf kleins af aan beste vriendinnen. Wanneer hun vriendschap overslaat in liefde komen ze voor een aantal moeilijke keuzes te staan en kiezen zij elk hun eigen pad. De covers van de Zeeuwse band BLØF voeren je mee langs dit moderne liefdesverhaal.

Meer informatie is te vinden via http://musicalgroeppapillon.nl/producties/liefs-uit-londen/.

Kaartjes voor de voorstellingen in maart en april zijn te verkrijgen via informatie@musicalgroeppapillon.nl.

Bekijk de flyer hieronder:

Over de auteur

Francesco administrator