Website LHBT Netwerk Zeeland is online!

doorWebmaster

Website LHBT Netwerk Zeeland is online!

Tijdens de lancering van het LHBT Netwerk Zeeland op zondag 11 oktober is met groot enthousiasme de website gelanceerd. De stuurgroep heeft er voor gekozen om een website te laten ontwerpen die overzichtelijk is en is onderverdeeld in diverse thema’s.

“We hebben rekening gehouden met de bezoekers van de website, dit kunnen bijvoorbeeld docenten zijn, ouderen, of mensen met een beperking. Het is daarom belangrijk dat iedereen kan vinden op de site waar hij of zij naar op zoek is”, aldus Stefano La Heijne, algemeen lid van de stuurgroep. “Het is de bedoeling dat in een later stadium allerlei feiten en cijfers over LHBT in Zeeland terug te vinden is op de site. Vooral qua LHBT-problematiek is het nu lastig aan te tonen hoe vaak het mis gaat, er wordt namelijk te weinig, niet correct of helemaal niets vastgelegd wanneer zaken fout gaat”.

Printscreen Website

Op de website is tevens een sociale kaart gepubliceerd. Alle organisaties, professionals uit de zorg of andere hulpverleners kunnen zich aanmelden voor deze sociale kaart. Op deze kaart kan men in één oogopslag zien welke organisaties er in Zeeland zijn die zich bezig houden met LHBT en waar men deze organisatie kan vinden.

LHBT Netwerk Zeeland vraagt organisaties om binnen hun eigen netwerk en op hun eigen website te verwijzen naar de website van het netwerk.

 

Over de auteur

Webmaster administrator