COC Zeeland doet mee aan NLdoet.

doorKees Luteijn

COC Zeeland doet mee aan NLdoet.

Het Oranje Fonds organiseert op 20 en 21 maart 2015, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Een van deze 40.000 klussen heeft in 2014 bij COC Zeeland plaatsgevonden. Door de belangeloze inzet van de vrijwilligers van Nldoet werden er grote stappen gemaakt in de restyling van ons café waarvoor we de vrijwilligers erg dankbaar zijn. Zonder hun inzet had het café twee weken later niet geopend kunnen worden!

Mede door de gezelligheid en het succes van vorig jaar hebben we besloten om ook dit jaar weer mee te doen aan NLdoet op zaterdag 21 maart 2015. Dit jaar hebben wij gekozen voor een grote schoonmaak van ons pand waarbij ook kleine klussen aan bod komen zoals bijvoorbeeld bijwerken beschadigingen schilderwerk en ophangen fotolijstjes maar ervaren behangers kunnen zich ook aanmelden voor het behangen van de wanden op kantoor.

 

Doe dus mee met NLdoet en meld je hier aan als vrijwilliger bij COC Zeeland op zaterdag 21 maart 2015.

 

Over de auteur

Kees Luteijn administrator